Montel d.o.o.

Građevnsko-obrtnički radovi

Izgradnja i uređenje dječjeg igrališta u autokampu Borje 2019.

Izgradili smo, uredili i opremili dječje igralište u autokampu Borje pokraj Plitvičkih jezera, postavili sprave za djecu, stolove za stolni tenis te izgradili igralište za odbojku.

Popravak i sanacija devastiranih stanova u državnom vlasništvu 2018.

Uredili smo za Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, te sanirali i potpuno obnovili više devastiranih stambenih jedinica u nekoliko hrvatskih županija.

Uređenje dijela Paviljona 1  Zagrebačkog velesajma za potrebe Atletskog saveza 2018.

U prenamjeni Paviljona 1 Zagrebačkog velesajma u atletsku dvoranu za potrebe Atletskog saveza izveli smo zidarske, krovopokrivačke, podopodlagačke, soboslikarsko-ličilačke, stolarske, bravarske, gipskartonske, sanitarne i vodoinstalaterske radove, elektro radove na instalaciji rasvjete, izgradnju razvodnih ormara, telekomunikacijske instalacije, strojarske instalacije i radove na montaži sportskih sprava i opreme. Dobavili smo i ugradili sanitarne i garderobne kontejnere te uredili okoliš i parkiralište oko Paviljona.

Uređenje polivalentne dvorane Gimnazije u Sesvetama 2017.

U sklopu uređenja polivalentne dvorane Gimnazije u Sesvetama izveli smo armirano-betonske, zidarske, keramičarske, podopodlagačke, soboslikarsko-ličilačke, stolarske, sanitarne i vodoinstalaterskei radovi, elektro radove na instalaciji rasvjete, izgradnju razvodnih ormara, telekomunikacijske instalacije te instalacije ozvučenja te strojarske instalacije.

Obnova u ratu uništenih ili oštećenih kuća 2017.

Izgradili smo i obnovili veliki broj u ratu porušenih ili oštećenih kuća.

Stambena zgrada u Petrinji 2016.

Dovršili smo i u uredili stambenu i zgradu i okoliš u Petrinji za Središnji ured za stambeno zbrinjavanje

Vojarna  „pk Predrag Matanović“ Petrinja 2014.

U krugu vojarne u Petrinji smo izgradili prometnice, poligon za smotre te javnu rasvjetu na njima.

Stanovi za Ministarstvo branitelja 2012.

Za Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja izgradili smo stambenu zgradu i okoliš u Slunju čiji su stanovi namjenjeni Ministarstvu branitelja